Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
2. desember 2017
Tid:
20:00-23:55
Nettsted
Sted:
Riksscenen
 
Schous Kulturbryggeri, Trondheimsveien 2 bygg J/K,, 0605 Oslo
+ Google Map
Tel:
23 89 68 58
2. desember 2017

Hovedøen Social Clubs nye CD ”Slynger julen inn” tilbyr den beste medisin for å bevare sinnets munterhet nå som mørketiden er på vei.
Kurér vinterdepresjonen med en dose vaskeekte eskapisme!

Hovedøens feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre fra et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og Sergios sangtolkninger med sin meget innvandrede akksent: ”For julegråten vil han gjerne ha..!”

Her får man lystige og heftige salsa-versjoner av klassikerne På låven sitter nissen, Julenissen kommer i kveld, Sledetur og Bjelleklang. Og alle voksne barns Trond-Viggo med sin julerap Juletreet og flere av hans hits i usannsnlige salsaversjoner! Også Disney får et hysterisk morsom cubansk make-over utført av det nærmeste vi kommer Donald Duck her til lands; komponist & tusenkunstner Helge Sunde. Please enjoy Crispy Christmas Duck in salsa! Og selvsagt de herlige jentene i vokalkvintetten Pitsj med sin utsøkte nostalgiske klang.

Riksscenen i Oslo har forstått nødvendigheten av å gi Det Norske Folk en vitaliserende dose norskspråklig salsa i mørketiden.

Den 2. desember kan man således bivåne urpremiere på denne underlig bizarre hybriden av julens kjente & kjære (& litt vel brukte) slagere fyrrig parret med Havannas tropiske danserytmer!