Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Start:
19. april 2017 @ 18:00
Slutt:
23. april 2017 @ 16:30
Nettsted
Sted:
 
 
Oslo
Tel:
95963814
19. april 2017-23. april 2017

Fagerborgfestspillene 2017
“Kammermusikk i møte med andre kunstformer”
Tid: 19. april – 23. april

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival arrangert av avgangsstudenter ved Barratt Due musikkinstitutt. Årets festival samler et bredt spekter av kunstformer til et felles uttrykk gjennom utøvende musikk, komposisjon, dans, animasjon, film og teater. Vi ønsker å inspirere og å skape nye møter – både mellom mennesker og kunst, og kunstformer imellom. Vi håper og tror at møtene vi har initiert til vil inspirere, og at du som publikum vil sitte igjen med gode, verdifulle opplevelser. Velkommen!

Fagerborgfestspillene har base på Fagerborg i Oslo med konserter på Cinemateket, Emanuel Vigelands museum, Cafeteateret, Fagerborg kirke og Sentralen. Vi tilbyr konserter med over hundre musikere fra Barratt Due musikkinsitutt, Norges musikkhøyskole og profesjonelle musikere i verdensklasse. I samspill med musikerne har vi også med oss kostymedesigner, dansere, visuell digital kunstner og komponister.

For fullstendig festivalprogram og øvrig informasjon om festivalen se www.fagerborgfestspillene.no eller https://fagerborgfestspillene.ticketco.no/.