Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
22. april 2017
Tid:
19:00-20:00
Pris:
200
Nettsted
Sted:
 
Cafeteateret
 
Hollendergata 8, 0190 Oslo
Tel:
95963814
22. april 2017

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival arrangert av avgangsstudenter ved Barratt Due musikkinstitutt. Årets festival samler et bredt spekter av kunstformer til et felles uttrykk gjennom utøvende musikk, komposisjon, dans, animasjon, film og teater. Vi ønsker å inspirere og å skape nye møter – både mellom mennesker og kunst, og kunstformer imellom. Vi håper og tror at møtene vi har initiert til vil inspirere, og at du som publikum vil sitte igjen med gode, verdifulle opplevelser.

Under forestillingen «Visuell musikk» på Cafeteateret kombineres musikk med digital, visuell kunst av animatør Marie Hjelmerud. I «Six Metamorphoses after Ovid» av Britten kan vi høre seks kjente vesener fra gresk mytologi, der hver sats representerer sin egen karakter. «Verklärte Nacht» er basert på et dikt med samme navn, skrevet av poeten Richard Dehmel. Det forteller historien om en mann og en kvinne som går gjennom en skog, idet kvinnen innrømmer at hun er gravid med en annen manns barn. Historien vil komme til nytt liv gjennom animasjonskunst.

Vi fortsetter lørdagskvelden på Cafeteateret, der publikum kan mingle fritt i uformell setting sammen med festivalens musikere og kunstnere.