Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
21. april 2017
Tid:
12:00-14:00
Nettsted
Sted:
 
Emanuel Vigelands museum (Mausoleet)
 
Grimelundsveien 8C, 0775 Oslo
+ Google Map
Tel:
95963814
21. april 2017

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival arrangert av avgangsstudenter ved Barratt Due musikkinstitutt. Årets festival samler et bredt spekter av kunstformer til et felles uttrykk gjennom utøvende musikk, komposisjon, dans, animasjon, film og teater. Vi ønsker å inspirere og å skape nye møter – både mellom mennesker og kunst, og kunstformer imellom. Vi håper og tror at møtene vi har initiert til vil inspirere, og at du som publikum vil sitte igjen med gode, verdifulle opplevelser.

Tak og vegger i Mausoleet er dekket med et stort freskomaleri, «Vita», som beskriver menneskets livsløp fra unnfangelse til død. Rommet er uten vinduer og får dermed en dunkel og mørk atmosfære, og grunnet sin spesielle utforming er det ca. 20 sekunders etterklang. Denne unike settingen gjør det å gå inn i Mausoleet til en opplevelse i seg selv.

Med denne konserten presenterer vi et bestillingsverk av den unge, fremadstormende komponisten Carl Nilsen, som i forkant av konserten vil gi publikum et innblikk i sin komposisjonsprosess og egne tanker rundt verket. Dette blir urframføringen av verket «Sculpting with Gustav».