Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
22. september 2018
Tid:
20:00-23:00
Pris:
225/125 (Honnør & Student)
Nettsted
Sted:
Cosmopolite Scene (Belleville)
 
Vogtsgate 64, 0477 Oslo
+ Google Map
Tel:
22 11 33 08
22. september 2018

Fredag 21. September 2018 er BAARDSEN, frontet av Trond Helge Bårdsen fra Stavanger, klar med sitt andre album ”Sopp under fasaden”.
Plata inneholder bl.a radiosinglene ”Sånn som du gjorde før”, ”Perfekt” og ”1995”.

Lørdag 22. September feires dette med albumslippkonsert på Cosmopolite (Belleville) på Torshov i Oslo.
BAARDSEN backes av et solid band bestående av musikere fra Tigerstadens musikkmiljø.

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..”
https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

Baardsen albumdebuterte med «Skygger fra ei aen tid» på Nordic records i 2015. Albumet fikk god mottakelse av anmeldere og flere av singlene ble listet på spillelister som NPS og hadde lokal og nasjonal radiospilling rundt omkring i Norge. Trond Helge Bårdsen mottok i mars 2017 både arbeidsstipend fra tekstforfatterfondet og Tono i forbindelse med komponeringen av sitt andre album ”Sopp Under Fasaden”.