Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
22. september 2017
Tid:
20:00-23:00
Pris:
300 + avg
Nettsted
Sted:
Oslo Konserthus – Lille Sal
 
Munkedamsveien 14, 0115 Oslo
Tel:
23 11 31 11
22. september 2017

Det er ikke hver dag at flere titalls store mediehus over hele Tyskland, som STERN, Bild og Hamburger Abendblatt, hyller en norsk albumdebutant for å ha skapt en ny musikalsk sjanger. Med sin unike blanding av bl.a. soul og norsk folkemusikk, betegnet som “fjellsoul”, får den norske artisten Andreas Ihlebæk nå enorm oppmerksomhet i Tyskland for sitt debutalbum “The Guest”, og blir sammenliknet med storheter som George Gerschwin og Jeff Buckley.

“The Guest” ble produsert av de anerkjente norske produsentene Christian Engfelt og Anders Tjore i Studio Paradiso, sammen med Ihlebæk. New York-baserte Daniela Bauer (Musiq Soulchild) og Nosizwe er hovedvokalister på albumet. I tillegg er Lars Horntveth musikalsk bidragsyter. Produsent Christian Engfelt beskriver musikken slik: “Det låter som om Chet Baker synger med Jan Johansson på piano, og at de spiller sanger skrevet av Burt Bacharach og Brian Wilson”.

I Lille Sal stiller Ihlebæk med fullt band, til en kontemplativ reise i hans personlige musikk.

“En triumf.” -STERN

“Et pop-mirakel” -BILD

“En intens opplevelse” – Dagens Næringsliv

“Ihlebæk presterer å blande akkurat riktig dosering av jazz, soul, klassisk, norsk folkemusikk og sakralmusikk.. ..og det hele er faktisk et debutalbum!” – Cinesoundz