Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
20. januar 2018
Tid:
19:30-22:00
Nettsted
Sted:
LilleKampen
 
Bøgata 25c, 0655 Oslo
20. januar 2018

Akustisk aften med disse to herrene er en oppvisning i fortellerkunst på et intimt plan. Du kommer som publikummer nær innpå disse to artistenes liv gjennom låter som byr på kjærlighet og hat, glede og tristesse, humor og håp, samt historier fra hverdag og fest som de fleste kan kjenne seg igjen i.
Musikerne fant raskt tonen da de møttes i det yrende musikermiljøet i hovedstaden og var samstemte i å arrangere akustiske konserter sammen under banneret «Akustisk aften». To år etter de møttes har de stått på scenen sammen og arrangert om lag 50 konserter over hele østlandet, og skal vi tro ryktene blir det mange fler!
Vel møtt!

Konserten er støttet av Oslo kommune.

Om artistene:

Westhagen er artisten som vendte landjorda ryggen og bosatte seg om bord i en gammel seilskute for å jobbe med musikken. På tampen av 2017 utgav han ”Time to Leave Things Beheind” sin andre albumutgivelse på cd og vinyl. Han har flere festival- og liveopptredener i radio bak seg. Våren 2017 slapp han en musikkvideo som raskt oppnådde 25000 visninger i sosiale medier. Westhagen er en upolert folkrock-artist fra Konnerud som i 2016 vant Drammen kommunes kulturstipend samt at han mottok Tekstforfatterfondets arbeidsstipend på bakgrunn av sitt debutalbum. Låtene er drevet av et finurlig fingerspill, treffende ordkunst og en karakterisk stemme som stadig flere merker seg. Tekstene sikter seg inn på intellektet og hjertet med sin bittersøte melankoli og sitt humoristiske skråblikk på livet.

Westhagen på Spotify: https://tinyurl.com/westhagen-TTLTB-Spotify
Westhagen på Facebook: https://www.facebook.com/Westhagenmusic

Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant fram til låtskrivingen. Prestesønnen fra Oslo og Snertingdal serverer tidløse sanger om gode country-temaer som savn, svik, fyll og tog. ”Jeg kan ikke huske å ha hørt dette på norsk før” sa anmelderen på NRK P1 om debutplaten Sanger er som folk. Singelen Fengsel ble A-listet på NRK P1 Hedmark og Oppland våren 2017. Lars spilles jevnlig på Countrybaren på NRK P1+ og er der blitt introdusert med ”Han spiller folkelig og sjarmerende country”. Høsten 2017 dro Lars til Los Angeles for å spille inn sitt oppfølgeralbum Sort blod.

Lars Kolberg på Spotify: http://tinyurl.com/sangerersomfolk
Lars Kolberg på Facebook: https://www.facebook.com/sangerersomfolk